Untitled Document

GEMEENTENOVERZICHT

Wij leveren vanuit Lebbeke in Oost-Vlaanderen in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Wat houdt de huur van een springkasteel precies in ?
Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW. Daar zit alles in m.b.t. het springkasteel zelf.
Dus ook inbegrepen :

- het regenzeil (indien aanwezig op het door U gekozen springkastelen model)
- een beschermingsgrondzeil indien het springkasteel op een harde ondergrond komt
- een verlengdraad als U daarom vraagt (liefst uw eigen kabel)
- de plaatsing en het vastmaken van het springkasteel met haken (indien mogelijk).

De transportkosten die we hanteren zijn gebaseerd op de duur van de rit (die vier keer moet afgelegd worden) en het aantal kilometers (berekening via routenet.be)


Zie gemeenten-tabel onderaan.

BETALING

De betaling moet steeds gebeuren bij de levering, tenzij het bij de boeking duidelijk anders is afgesproken (dat verschijnt dan ook op het huurcontractje). Deze betaling gebeurt in contanten en met het juiste bedrag. We kunnen niet altijd passend teruggeven.
Bij de levering wordt de betaling afgehandeld zoals vermeld op het huurcontract. Er wordt geen andere manier bedongen met de personen die het springkasteel leveren.

Annuleren gaat niet!

Om begrijpelijke redenen zijn annulaties niet mogelijk. Het gebeurt wel eens dat een populair springkasteel gereserveerd wordt en dat men daags voor de levering nog wil afzeggen. Sorry, dat kan niet!. Wij hebben dan wellicht al tegen een aantal klanten neen moeten zeggen. Wie niet zeker is, wacht dus beter zolang mogelijk om het springkasteel te boeken, maar op is op natuurlijk.
Regenweer kan vervelend zijn, maar springkastelen met een dak kunnen gewoon gebruikt worden. Kinderen vinden regen niet erg. Om die reden is slecht weer geen argument voor annulatie.
Indien er toch geannuleerd wordt zal het volledige bedrag verschuldigd zijn.

Alles klaarleggen en de weg vrijmaken

Om de kostprijs van de leveringen zo laag mogelijk te houden hebben we ook de medewerking nodig van de klanten/huurders. Zelf doen we ons uiterste best om alles te communiceren voor wat betreft leveringsuur, ophalingsuur, praktische afspraken. Als we moeten wachten omdat de klant er niet is of omdat er moet gezocht worden naar een verlengkabel of nog andere dingen, dan raakt onze planning in de war en bovendien verhoogt dat onze kosten. Wachten is tijd en tijd is geld.
Daarom vragen we om alles klaar te hebben als ons team bij U aankomt, zodat ze kunnen doorwerken.

De centen en de verlengkabel klaarleggen, weten waar het springkasteel moet komen en een vrije doorgang voorzien naar de plek waar het springkasteel moet komen. Als we voor het installaren meer dan 10 minuten moeten wachten, zal er per begonnen kwartier, 10 euro extra worden aangerekend.

Leveringstijdstip en ophalingstijdstip.
---------------------------------------------
Ondanks het feit dat de uren doorgaans zeer goed opgevolgd worden en de planning voor 90% gerespecteerd wordt, kan het gebeuren dat er uitzonderlijk kleine vertragingen optreden. Heb dan even geduld aub.
We houden sowieso altijd rekening met het start- en einduur van uw evenement en houden daar dan ook rekening mee bij het opstellen van de planning, zodat zelf met een kleine tegenslag uw springkasteel nog tijdig klaarstaat voor uw evenement.

OPGELET! (*) - zie tabel gemeenten een beetje lager.
Onze transportkost is berekend op een levering zoals wij het inplannen (in een ronde die optimaal opgesteld is). Als de klant een levering op maat vraagt, dus op een welbepaald tijdstip (om welke reden dan ook), dan zal altijd een meerprijs van 20 euro worden aangerekend. Als het gevraagde tijdstip bovendien in de spits valt, dan zal de spitsprijs worden gehanteerd i.p.v. het normaal tarief. De spits is: weekdagen tussen 7 en 9u30 en tussen 16u en 19u.

Een waarborg wordt enkel gevraagd:
- bij de huur van volksspelen (20 euro per spel)
- bij zelf ophalen en terugbrengen van springkastelen (200 euro)

- op evenementen. als kastelen proper terugkeren krijgt U dit terug (50 euro/kasteel). opgepast! zijn de kastelen vuil dan moeten ze gereinigd worden en zal dat bedrag NIET worden teruggegeven.

Uw gemeente niet in deze lijst staat ?
Als U uw gemeente in de lijst niet terugvindt zou het vriendelijk zijn om ons dat te laten weten. Hier Mailen. Zo kunnen we onze lijst altijd bijwerken en actueel maken. Mogelijk ligt uw gemeente buiten onze leveringszone.

 

 

Gemeenten-tabel

TRANSPORTKOSTEN
AALST GRATIS
AFFLIGEM GRATIS
ALSEMBERG 40
ASSE GRATIS
BEERSEL 30
BERLARE 20
BUGGENHOUT GRATIS
DENDERLEEUW 20
DENDERMONDE GRATIS
DILBEEK 20
ERPE-MERE 30
GALMAARDEN 40
GERAARDSBERGEN 40
GOOIK 30
GRIMBERGEN 20
HAALTERT 20
HALLE 30
HAMME 20
HERNE 40
HERZELE 40
HOEILAART 40
KAMPENHOUT 30
KAPELLE-OP-DEN-BOS 20
KORTENBERG 40
KRAAINEM 40
KRUIBEKE 40
LEBBEKE GRATIS
LEDE 30
LENNIK 20
LIEDEKERKE 20
LINKEBEEK 30
LOKEREN 40
LONDERZEEL GRATIS
MACHELEN 30
MEISE GRATIS
MERCHTEM GRATIS
MOERBEKE 30
NINOVE 20
OPWIJK GRATIS
OVERIJSE 40
PEPINGEN 30
ROOSDAAL 20
SINT-GENESIUS-RODE 40
SINT-NIKLAAS 40
SINT-PIETERS-LEEUW 20
STEENOKKERZEEL 30
TEMSE 30
TERNAT GRATIS
TERVUREN 40
VILVOORDE 30
WEMMEL GRATIS
WETTEREN 40
WEZEMBEEK-OPPEM 30
WICHELEN 20
ZAVENTEM 30
ZELE 30
ZEMST 40
Staat uw gemeente er niet tussen.
Laat het ons dan zeker weten via E-mail